Partners & Sponsoren

Café In de Smitse is de studentenbar van de Erasmus Universiteit. Gerund door een team vol enthousiaste studenten, zijn ze elke doordeweekse dag van 16:00 tot 23:00 geopend om jouw favoriete drankjes te serveren! Voor de bierliefhebbers onder ons serveren ze 40 soorten bier, zodat er voor ieder wat wils is. Aangezien Café In de Smitse vooral bedoeld is voor studenten, zijn onze prijzen ook nog eens student-proof! Voor slechts €1,50 krijg je bij ons een koud vaasje van het beste bier van Nederland; Hertog Jan!

Cafe in de Smitse ondersteunt RS elke jaar met kortingen voor teams en in we werken samen in het organiseren van borrels voor de vereniging. Ze zijn de gezelligste partner van onze vereniging!

Erasmus sport  is verantwoordelijk voor de exploitatie van het Erasmus Sport Centrum. Erasmus Sport biedt gedurende het collegejaar een uitgebreid sportprogramma aan, onder leiding van enthousiaste docenten en trainers. Zij begeleiden de individuele sporters, of trainen de teams van de sportverenigingen die aangesloten zijn bij Erasmus Sport.

Erasmus sport speelt een cruciale rol voor RS door het beschikbaar stellen van de zalen, het ondersteunen van het eerst team met een coach en het begeleiden van het bestuur.

 

 

Always cooling is een jong innovatief bedrijf met een oudere ziel. De brug van oud ambacht naar de nieuwste moderne technologieën. Ze zijn de airco installateur van Nederland én ze zijn de sponsor van ons 1ste team!

nl_NLNL