Partners & Sponsoren

Helaas is zaalvoetbal een blessuregevoelige sport. Niemand vindt het leuk, maar soms is een bezoek aan de fysiotherapeut onontkomelijk. RS kan het verhaal niet leuker maken dan het is, maar wel makkelijker. Sinds januari 2023 heeft RS een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Fysiotherapie Campus Woudestein. Uit deze overeenkomst is het volgende voor jou van belang. Indien jij een blessure oploopt, kan jij snel terecht bij deze fysio. Het streven van de fysio is om jou binnen twee werkdagen op de praktijk te zien. Dit consult zal een screening van 10/15 minuten zijn. Vanwege de samenwerking tussen RS en Fysiotherapie Campus Woudestein is het eerste consult voor leden van RS gratis! Bij het consult hoef je alleen maar duidelijk te maken dat je een lid bent van RS. Kijk voor meer informatie op de pagina Geblesseerd, wat nu?

De samenwerkingsovereenkomst is ook zichtbaar binnen de club. RS1 speelt met Fysiotherapie Campus Woudestein als shirtsponsor. De praktijk zit recht tegenover Erasmus Sport. Overige informatie kan ook op de site worden gevonden. https://www.fysiotherapiewoudestein.nl/

Erasmus sport  is verantwoordelijk voor de exploitatie van het Erasmus Sport Centrum. Erasmus Sport biedt gedurende het collegejaar een uitgebreid sportprogramma aan, onder leiding van enthousiaste docenten en trainers. Zij begeleiden de individuele sporters, of trainen de teams van de sportverenigingen die aangesloten zijn bij Erasmus Sport.

Erasmus sport speelt een cruciale rol voor RS door het beschikbaar stellen van de zalen, het ondersteunen van het eerst team met een coach en het begeleiden van het bestuur.

 

Café In de Smitse is de studentenbar van de Erasmus Universiteit. Gerund door een team vol enthousiaste studenten, zijn ze elke doordeweekse dag van 16:00 tot 23:00 geopend om jouw favoriete drankjes te serveren! Voor de bierliefhebbers onder ons serveren ze 40 soorten bier, zodat er voor ieder wat wils is. Aangezien Café In de Smitse vooral bedoeld is voor studenten, zijn onze prijzen ook nog eens student-proof! Voor slechts een klein bedrag krijg je bij ons een koud vaasje van het beste bier van Nederland; Hertog Jan!

Cafe in de Smitse ondersteunt RS elke jaar met kortingen voor teams en in we werken samen in het organiseren van borrels voor de vereniging. Ze zijn de gezelligste partner van onze vereniging!

 

nl_NLNL