RS 4

“Passion for performance, passion for drinks. Heehoi wij zijn RS4 en ons doel is om het één-na-beste RS team te worden en minimaal een van de beste RS teams te blijven. Want zoals Goethe eens zei: “Es ist nicht genug zu wissen, man muss auch anwenden. Es ist nicht genug zu wollen, man muss auch tun!”

We vergelijken onszelf graag met AZ en Feyenoord: ieder jaar vertrekken een paar van onze beste spelers, maar toch lukt het steeds weer om goede vervangers te regelen. Of zoals Goethe dat al mooi zei: “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister.”

Daarnaast is voor ons niet alleen de prestatie belangrijk, maar ook de sfeer. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan en de tijd van gaan is niet per se aangekomen op het moment dat de wedstrijd is afgelopen, zullen we maar zeggen. Hatsekidee! En ook: hmm… lekkere hapjes! Dat wordt weer smikkelen en smullen!

We willen graag afsluiten met de volgende fraaie woorden: the positive thinker sees the invisible, feels the intangible and achieves the impossible.”

 

nl_NLNL