Het RS bestuur van 2023-2024

Jasper van Heijningen

voorzitter

Hoi allemaal, mijn naam is Jasper van Heijningen en ik ben dit jaar de Voorzitter van deze zaalvoetbalvereniging. Na het afronden van mijn bachelor Bestuurskunde aan de EUR ben ik dit jaar begonnen aan de Master Criminologie hier in Rotterdam. Dit seizoen is mijn 3e seizoen als speler van RS, en mijn eerste seizoen als lid van het bestuur. Ik kijk er naar uit om komend jaar samen met het bestuur en de leden te werken aan het nog mooier maken van de vereniging, hopelijk in combinatie met wat sportieve successen.

Mochten er algemene vragen zijn die niet beantwoord worden in de FAQ, stuur dan een mailtje naar rszaalvoetbal@gmail.com, of stuur mij een appje via het volgende telefoonnummer:

+31 6 81816378

Celia Cociña

secretaris

 

Contact: +34 6 22580506

Diede Commandeur

penningmeester

Mijn naam is Diede  Commandeur en ik mag dit jaar de penningmeester zijn. Ik kom uit Alkmaar maar ben erg tevreden hier in Rotterdam.

Dit is mijn tweede jaar bij RS en ik hoop dat het een nóg mooier jaar wordt dan mijn eerste jaar! Mocht je nog vragen hebben over de contributie, stel die dan gerust. Andere vragen beantwoord ik ook graag, maar het kan zijn dat de secretaris of voorzitter er meer verstand van heeft 😉

Kiril Grozdev

Technisch commissaris

Lucía de Zabalegui

Marketing commissaris

Hey, mijn naam is Lucía, en ik ben de Marketing Commissaris voor dit jaar. Ik ben Spaans en studeer momenteel IBACS en graphic design. Ik kijk er heel erg naar uit om dit jaar onderdeel te zijn van dit bestuur!

nl_NLNL