Het RS bestuur van 2022-2023

Frank Scherpenisse

voorzitter

Hoi allemaal, mijn naam is Frank Scherpenisse en ik zal in seizoen 2022/2023 de functie voorzitter op mij nemen. Dit seizoen zal mijn vierde jaar bij RS (als speler) worden. Ik speel bij RS8, maar vind het ook leuk om met andere teams mee te doen indien nodig. Nadat ik de bachelor rechtsgeleerdheid heb afgerond, ben ik dit jaar gestart met de bachelor fiscaal recht. Mijn passie voor voetbal zit niet alleen in het zelf spelen. Ook ben ik namelijk vaak in de Kuip aanwezig om Feyenoord te zien spelen. 

Mochten er verder vragen zijn, stuur gerust een berichtje!

Contact: +31 6 57285535

Anthony van der Linden

secretaris

Ik ben Anthony van der Linden, de secretaris van RS in het seizoen 2022-2023. Ik ben de eerste contactpersoon bij RS. Stuur mij gerust een Whatsapp-bericht. 

Contact: +31 6 45205931

Diede Commandeur

penningmeester

Mijn naam is Diede  Commandeur en ik mag dit jaar de penningmeester zijn. Ik kom uit Alkmaar maar ben erg tevreden hier in Rotterdam.

Dit is mijn tweede jaar bij RS en ik hoop dat het een nóg mooier jaar wordt dan mijn eerste jaar! Mocht je nog vragen hebben over de contributie, stel die dan gerust. Andere vragen beantwoord ik ook graag, maar het kan zijn dat de secretaris of voorzitter er meer verstand van heeft 😉

Het RS bestuur van 2021-2022

Floris Durville

Voorzitter

Ik ben Floris Durville, voorzitter van RS in het seizoen 2021-2022. Ik speel nu zelf drie jaar met veel plezier bij RS. Binnen het bestuur ben ik de eindverantwoordelijke voor alles wat er met RS gebeurt. Verder onderhoud ik contact met de Erasmus sport en zorg ik dat iedereen zijn taken binnen het bestuur goed uit kan voeren.

Ik zit in het derde jaar van mijn studie bij het Erasmus University College met een major in Business en een minor in Filosofie. Ik hoop dat we er dit jaar ondanks het gevaar van corona een mooi seizoen van kunnen maken!

Frank Scherpenisse

Secretaris

Ik ben Frank Scherpenisse en zal de rol van secretaris binnen RS op nemen. Dit houdt in dat ik het aanspreekpunt ben voor leden. Alles met betrekking tot de inschrijving van spelers en teams en het contact met de KNVB zal onder mijn hoede vallen.

Zelf speel ik al bijna drie jaar bij RS. Dit jaar zal ik uitkomen voor RS10. Naast het zaalvoetbal volg ik de studie Rechtsgeleerdheid. Ik zit nu in het derde jaar van de bachelor.

Ik hoop dat we dit jaar eindelijk weer eens een seizoen kunnen uitspelen, maar dat hangt natuurlijk van de regels af. Mochten er verder nog vragen zijn, stuur gerust een berichtje!

Luuk Speyer

Penningmeester

Ik ben Luuk Speyer en ik vervul de functie van penningmeester bij Rotterdamse Studenten. Daarmee ben ik verantwoordelijk voor de financiën, de contributie en de merchandise. 

Dit is mijn derde seizoen bij RS, maar nu voor het eerst als bestuurslid. Hiernaast studeer ik Bedrijfskunde aan het Erasmus en ben ik alvast bezig met mijn Master, Marketing Management in Tilburg. Ik kijk uit naar een gezellig en succesvol seizoen!

 

 

Augusto Cassarotti

Technische zaken

Mijn naam is Augusto Cassarotti, ik ben ik al vijf jaar lid van RS en mag me nu ook bestuurslid noemen. Toen ik bij RS begon studeerde ik nog sociaal pedagogische hulpverlening. Inmiddels ben ik afgestudeerd en werk ik als sociotherapeut in het Erasmus MC. Als lid van RS heb ik het altijd mooi gevonden dat we een eigen identiteit hebben, dat we op hoog niveau ons kunnen laten zien en dat er een leuke connectie is binnen de club. Ik ga hier dit jaar mijn steentje aan bijdragen.

en_GBEN