Het RS bestuur van 2020-2021​

Wouter van Goudoever

Voorzitter

Ik ben Wouter van Goudoever en ik ben op dit moment de voorzitter van RS. Ik ben in de zomer van 2019 begonnen in het bestuur van de studenten zaalvoetbal vereniging van Rotterdam. Ik voetbal al sinds 2017 in een vriendenteam van Laurentius bij RS.

Binnen het bestuur ben ik de eindverantwoordelijke voor alles wat er met RS gebeurt. Verder onderhoud ik contact met de Erasmus sport en zorg ik dat iedereen zijn taken binnen het bestuur goed uit kan voeren.

Naast mijn bestuurstaken ben ik op dit moment bezig met de master Quantitative Finance aan de EUR en voetbal ik ook nog op het veld bij SDV.  

Contact: +31 6 31220769

Maurice Cats

Secretaris

Ik ben Maurice Cats, 21 jaar oud en secretaris bij RS. Als secretaris houdt ik mij bezig met de teamindeling, het contact met de KNVB en de organisatie rondom de wedstrijden en trainingen. Al sinds de zomer van 2017 ben ik te bewonderen in het RS shirt, dit seizoen in RS 10. 

Naast het zaalvoetballen ben ik momenteel bezig met m’n master Health Economics, Policy and Law aan de EUR. 

Hopelijk krijgen we nog een kans wat moois van dit seizoen te maken en kunnen we nog een balletje trappen, desnoods op 1,5 meter!

 

Contact: +31 6 14227919 

Jules Hausser

Penningmeester

Mijn naam is Jules Hauser, penningmeester van RS in het seizoen 2020-2021. In die rol ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting en de algemene financiële huishouding.

Ik ben tweedejaars BA student en speel in RS10. Ik zie er naar uit om van dit seizoen, ondanks de coronasituatie, er het meeste van te maken!Contact: +31 6 46452040Floris Durville

Interne & Externe zaken

Ik ben Floris Durville, bestuurslid van RS in het seizoen 2020-2021. Ik voetbal zelf bij RS5 en ik ben verantwoordelijk voor het contact met externe partners en interne zaken zoals het onderhouden van deze website. 

Ik zit in het tweede jaar van mijn studie bij het Erasmus University College met een major in Businnes en een minor in Filosofie. Het jaar is sportief niet helemaal gelopen zoals we allemaal hadden gehoopt maar ik hoop dat we de komende maanden nog een lekker balletje kunnen trappen!

Contact: +31 6 34573949

Augusto Cassarotti

Technische zaken

Mijn naam is Augusto Cassarotti, ik ben ik al vijf jaar lid van RS en mag me nu ook bestuurslid noemen. Toen ik bij RS begon studeerde ik nog sociaal pedagogische hulpverlening. Inmiddels ben ik afgestudeerd en werk ik als sociotherapeut in het Erasmus MC. Als lid van RS heb ik het altijd mooi gevonden dat we een eigen identiteit hebben, dat we op hoog niveau ons kunnen laten zien en dat er een leuke connectie is binnen de club. Ik ga hier dit jaar mijn steentje aan bijdragen.


Contact: +31 6 31955763

en_GBEN