FAQ

Most frequent questions and answers

Voor studenten: €205 per seizoen, waarvan € 115 betaalt wordt voor de Erasmus Sport Pass die RS voor jou aanschaft en € 90 contributie voor de club is.

Voor niet-studenten: €255 per seizoen, waarvan € 115 betaalt wordt voor de Erasmus Sport Pass die RS voor jou aanschaft en € 140 contributie voor de clubs is.

Nee, mocht je zelf al een Sport Pass hebben aangeschaft, dan hoef je bij ons alleen nog de contributie voor de club te betalen.

Ja, hiervoor dien je echter wel +/- €50 bij te betalen aan de balie van Erasmus Sports, dit gaat dus niet via ons!

Ja, dat kan zeker. Mocht je bijvoorbeeld recent afgestudeerd zijn of in een andere stad studeren ben je net zo goed welkom bij RS!

Je speelt alle wedstrijden op een maan-, woens- of vrijdagavond. Je thuiswedstrijden speel je altijd op een vaste dag, uitwedstrijden kunnen echter verschillen. De aanvangstijden van wedstrijden kunnen verschillen van 19:00 tot 22:00u.

In het seizoen 2020/2021 heeft RS 13 herenteams. Waarvan de niveau’s variëren van Topklasse tot aan de 5e klasse. Voor zowel de recreant als de prestatiegerichte spelers is plek bij RS!

Al onze teams spelen in regionale KNVB zaal-competities. Het seizoen loopt van september tot aan april, waarin je elke week tegen teams uit Rotterdam en omgeving speelt. Daarnaast speelt elk team ook elk seizoen mee in een knock-out competitie voor de beker.

Dat kan zeker, geef dit echter wel ruim voor aanvang van het seizoen aan bij ons, zodat wij jullie ervan kunnen verzekeren dat wij een team kunnen inschrijven voor de competitie bij de KNVB.

Maandelijks hebben we borrel met onze leden in café de Smite op de campus, en daarnaast proberen wij in competitie-vrije weken ook interne toernooien te organiseren voor onze leden. Zo is RS ook een vereniging waar je voor de gezelligheid kan aansluiten!

nl_NLNL