RS 2

In 2008 arriveerde er een schattige jongen in Rotterdam. Hij kwam uit Zoetermeer, had er een jaartje Utrecht op zitten en droeg twee oorbellen. Deze held besloot samen met enkele andere jongens, die toen al in de lagere regionen van RS hun wedstrijden speelden, een zaalvoetbalteam te starten dat zich met de regionale top kon meten.

Sinds dat jaar zijn een aantal kleurrijke spelers de revue gepasseerd, maar is de kern steeds hetzelfde gebleven. Na RS5 en RS3 gaan zij nu door het leven als veteranen der RS, oftewel RS2.

Voor sommigen is het steeds een feest om van Spijkenisse tot Lekkerkerk te worden uitgemaakt voor ‘rotstudenten’ (gezien het karakter van dit stukje parafraseren wij) aangezien zij al ettelijke jaren werken en/of zelfs kinderen hebben.

Hoe oud de oudste speler is zullen we hier niet vermelden, want dan worden we wellicht uit RS dienst ontheven. Hij werd laatst in de Smitse wel 26 geschat, als dat helpt. 

Met jonge en enthousiaste aanwas zit het ook goed. Bediscussiƫren of R-Kelly wel woke is, en prosecco drinken in de Smitse, valt de oudere leden weleens zwaar, maar als team kunnen we nog jaren vooruit!

nl_NLNL